Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (3.27 secunde)
Jurnalistul Ion Cristoiu va realiza duminica ultima editie a emisiunii "Zig Zag", dar a luat decizia sa abandoneze si editorialul zilnic din "Jurnalul National".
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Eu 50% si Pufu 50%", a spus jurnalistul Ion Cristoiu.
Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
Scriitorul Emanoil Manoliu, ginerele marelui romancier roman Mihail Sadoveanu, ii povestea lui Ion Hobana: ... Ion Hobana, Calin Turcu si Florin Gheorghita. ... Ion Hobana a investigat urmatoarea observatie: ... Obiect lucitor, cu antene Tot Ion Hobana a cules si urmatoarea intamplare.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
FARCAS) Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
- Pentru a minimiza riscul unei panici, ar trebui stabilita o politica nationala cu ce anume ar trebui spus marelui public privind fenomenul OZN.
De asemenea, sunt sigur ca domnia sa isi aminteste, cu drag probabil, ca trecerea de la stanga la dreapta a PD s-a produs intr-o singura noapte, in urma unei decizii a "marelui conducator", fara ca in prealabil sa fi fost cercetata opinia membrilor de partid ori a conducatorilor locali.
Exista o filozofie basesciana pe care poporul roman se chinuie sa o descifreze de 8 ani de zile, filozofie care ascunde niste adevaruri ale marelui mentor politic si filozof omniscient Traian Basescu.
Mai mult, Victor Ponta a cerut in plenul Parlamentului audierea intregii conduceri a TVR pentru modul in care a reflectat disparitia "marelui poet".
Spotul refacut ‘SodaStream Effect‘ va fi difuzat in timpul Super Bowl-ului American ‘Game Changer‘, spotul respins la Super Bowl, va fi difuzat pe canale media alternative SodaStream International, lider mondial in fabricarea si comercializarea sistemelor de carbonatare casnice, anunta ca noua versiune a spotului TV ‘SodaStream Effect‘ va fi vizionata de peste 100 de milioane de spectatori in cadrul Marelui Meci din 3 februarie.
Pentru Charlie Chaplin, compania a ales sa faca un filmulet in care apar angajati ai companiei care imita gaguri ale marelui artist. ... Deasupra campului de cautare Google poate fi vizionat acest filmulet care aniverseaza 122 de ani e la nasterea marelui artist.
Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
E timpul Marelui Bal! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior.
E timpul Marelui Bal! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior.
In perioada luptelor pentru putere de la Roma, orasul a fost ocupat de Burebista si integrat marelui sau regat, ce includea intregul tarm vestic al Marii Negre.
- In cartea Mesia, Osho pune in lumina mesajul de iubire, universal si transreligios, cuprins in lucrarea Profetul a marelui poet, artist plastic si vizionar arab Khalil Gibran.
Studiourile Columbia ar fi dorit sa produca filmul istoric, intr-o distributie de zile mari, cu Orson Welles, Elisabeth Taylor, Richard Burton si cu Charleton Heston, in rolul marelui voievod.
"O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
google-analytics.com